Nog enkele appartementen beschikbaar.
Schrijf je nu in!

beweeg met je muis over de kaart voor een ingezoomde kaart

Een landelijke plek

Het kleine woonerf Vliervelden ligt langs de Goudplevierweg in Oosterwold, een nieuw, groen woongebied in Almere ten westen van de A27. Het erf maakt deel uit van een akker van 41 hectare, onderdeel van Stadsboerderij Almere. Een idyllische plek in een rustige, bosrijke omgeving met minimaal 50% stadslandbouw. Voorzieningen vind je in Nobelhorst en Almere Stad. Almeerderhout heeft verder verschillende mooie bossen met prachtige natuur, waar je regelmatig reeën, maar ook kunst, op je pad vindt. Je kunt er ook een golfballetje slaan

Op deze landelijke plek kun jij wonen! In de Eemvallei naast Vliervelden komen een voedselbos, een speelwildernis en velden waar de koeien van de boerderij grazen.

Hotspots

Nobelhorst
Nobelhorst is echt een dorp in de stad met het bos dichtbij. Boodschappen doe je in een kleine buurtsuper. Ook is er een school en huisartsenpraktijk, een kapper en een eetcafe. Supergezellig.

De Kemphaan
Bij De Kemphaan haal je iedere zaterdag je biologisch-dynamische producten op de boerenmarkt. En drink lekker koffie met worteltaart onder de appelbomen.

Almere Haven
Heel gezellig, het centrum van Almere Haven. Met leuke, kleine winkeltjes, een markt, veel drukke terrassen en een geweldig uitzicht over het Gooimeer. Een echt dorpse, knusse sfeer.

Almere Buiten
In Doemere Shopping Center, het doe-het-zelf winkelcentrum van Almere Buiten, vind je alles om te klussen en jouw nieuwe huis, tuin of balkon in te richten. 

Almere Stad
Een speciaal cadeautje, elektronische gadgets, een snel hapje of lekker lang lunchloungen. Of bezoek de stadschouwburg en de prachtige moderne bibliotheek. In Almere Stad kun je zeven dagen per week genieten.