beweeg met je muis over de kaart voor een ingezoomde kaart

Een landelijke plek

Het kleine woonerf Vliervelden ligt langs de Goudplevierweg in Oosterwold, een nieuw, groen woongebied in Almere ten westen van de A27. Het is onderdeel van 41 hectare landbouwgrond, die Stadsboerderij Almere erbij gekocht heeft. Een idyllische plek in een rustige, bosrijke omgeving met minimaal 50% stadslandbouw. Voorzieningen vind je in Nobelhorst en Almere Stad. Almeerderhout heeft verder verschillende mooie bossen met prachtige natuur, waar je regelmatig reeën, maar ook kunst, op je pad vindt. Je kunt er ook een golfballetje slaan

Op deze landelijke plek kun jij wonen! In de Eemvallei naast Vliervelden komen een voedselbos, een speelwildernis en velden waar de koeien van de boerderij grazen.

Hotspots

Nobelhorst
Nobelhorst is echt een dorp in de stad met het bos dichtbij. Boodschappen doe je in een kleine buurtsuper. Ook is er een school en huisartsenpraktijk, een kapper en een eetcafe. Supergezellig.

De Kemphaan
Bij De Kemphaan haal je iedere zaterdag je biologisch-dynamische producten op de boerenmarkt. IN de tuinen en kassen mag je zelf tomaten, komkommers en sla plukken.

Almere Haven
Heel gezellig, het centrum van Almere Haven. Met leuke, kleine winkeltjes, een markt, veel drukke terrassen en een geweldig uitzicht over het Gooimeer. Een echt dorpse, knusse sfeer.

Almere Buiten
In Buitenmere Shopping Center, het winkelcentrum van Almere Buiten, moet je zijn voor de mooiste modezaken en lifestylewinkels. Meer dan honderd winkels. Dus keus genoeg.

Almere Stad
De alledaagse boodschappen, een speciaal cadeautje, elektronische gadgets, houten speelgoed, een snel hapje of lekker lang lunchloungen. In Almere Stad kun je zeven dagen per week genieten