Nog enkele appartementen beschikbaar.
Schrijf je nu in!

Comfortabel Zonder Zorgen

Heerlijk wonen in nieuwbouw. Van alle gemakken voorzien en comfortabel, duurzaam en energiezuinig. Je nieuwe appartement is helemaal af, met de badkamer en keuken kant-en-klaar (en in de prijs inbegrepen). Je kunt er zo in Lekker makkelijk

De appartementen krijgen allemaal vier zonnepanelen en vloerverwarming en - koeling door aansluiting op een eigen warmte-koudepomp (WKO). Ook komt er in iedere woning een warmteterugwin-installatie (WTW), die je woning goed ventileert met frisse lucht op ieder moment van de dag. Lekker koel of behaaglijk warm, het is altijd een aangename temperatuur in je huis. En wist je dat je € 9000 extra hypotheekruimte krijgt voor een duurzame nieuwbouwwoning?

Het gebouw ligt perfect
op de zon: de terassen
op het zuidwesten

Innovatief vuilwatersysteem

Vliervelden is aangesloten op elektra, water en glasvezel. Daarbij komt er een bijzonder innovatief systeem voor de afvoer van afvalwater. Wetlantec bouwt een eigen, duurzaam vuilwatersysteem dat afwatert in een groot helofytenfilterbed. Het afvalwater wordt verzameld in een sedimentatietank, waar het biologische zuiveringsproces begint. Vanuit de pompput wordt het water over het helofytenfilter verdeeld. De wortels van het riet of de wilgen en de verschillende lagen filtersubstraat zuiveren het afvalwater. Dit stroomt uiteindelijk via een drainage naar een controle-inspectieput, waarna het geloosd wordt op een sloot.

ANNEMIEKE
‘Het mooie uitzicht op de natuurlijke, altijd groene omgeving geeft een heel vrij gevoel’